Navštíveno 3820x

Dobry den panove,prosim o pomoc!Bterka v aute mi totalne chcipla a mislel jsem si ze radsi koupit rovnou HI-FI baterku nez normalny..mam sestava Audison lrx 1.400 na 2 ohm zapojenej a zesik 4-kanal 4x80-90w mislite ze tu
[ Link ] baterku unese tu sestavu?promin za spatnej cesky a diky za radu...Tashev
a.jeste mam auto volvo 1.8-16v benzin...
mas tam opravdu baterku s takhle malou kapacitou?To se mi moc nezda,nebo link byl pouze orientacni?,jinak za me kinetik nebrat na zahranicnich forech tahle znacka/baterky nemaji dobrou povest
momentalne v aute mam normalny baterka 75Ah ale uz je po nej.proste se ptam jestli tu baterku na link je muze nachradit?a jeste na nej zapojim i hudbu!asi je mala co.?
nebo koupit EXIDE Premium 72Ah 720A at bude klid..tady na foru jsem cet,ze normalne utachne 1200-1300w rms.
tashev: tak setri na holywooda,nebo pc5000.
Holy neni draha,a sezenes i pouzitou. Shanim taky neco pod kapotu.
Flash-az takovou velkou hudbu nemam na pc5000.shanim neco normalniho za malo penez,uz jsem par krat rikal ze jsem chudy bulhar...

25.10.2012, 18:58 |
Toxxx Tashev: Tak si kup obyc baterku novu a mas pokoj. Toho Kinetika by som bral ako druhu baterku do kufru. Napr. Vartu Silver 74Ah ktora ked sa o nu postaras si myslim vydrzi. A stoji par korun.
toxxx-no tak but tu Vartu nebo Exide je tam rozdil 200kc.a potom budu premislet o 2 baterku...dekuji kluci
Kup si klasickou baterku a pak do kufru třeba Hollywood SPV 20
[ Link ] . Je to prcek, kterého schováš prakticky kamkoliv a nebudeš mít nikdy problém, že by ti s tvojí seestavou padalo napětí.

26.10.2012, 16:56 |
Diner | Upraveno: 2012-10-26 16:57:24
Osobne bych to s tou baterkou taky nehrotil. Sam mam Vartu Silver Dynamic 72(nebo 74 uz nevim)Ah a zvlada vsechno uplne v pohode a to myslim, ze moje zesiky nejsou zadny orezavatka:-)
Btw. auto taky Volvo (V40) 1.8 benzin:-)
Diner-asi odelam jako ti,na to tvoje volvo jakej alternator mas.ja jsem koukal na to moje s40 a tam je 140A..
Já teď kupoval baterku od Varty 60 Ah, origo tam byla 55Ah zesíky mám dva jeden monoblok MAC AUDIO a 4KAN. od Crunch MBX ... altík mám origo a jede to všechno v poho.Origo oem baterka se po třech rokách nafoukla jak kopačák, ale to byla nějaká čína, auto je totiž korejec z Polska :)